• Nyager Skole

Pernille Reenberg den 21-01-2019
    VIGTIG INFORMATION
    Kære forældre
    Uni-Login skal fremover bruges, når du logger ind på Forældreintra.
    Almindeligt login kan ikke bruges efter 1. febr. 2019.
    Denne ændring skSe præsentationsvideo om Aulayldes forberedelsen til den nye platform AULA.
    Aula bliver fremtidens kommunikationskanal i folkeskoler, SFO’er og dagtilbud fra august 2019. I Aula får børn, elever, forældre og pædagogisk personale sikker og brugervenlig adgang t​​​​​​​il informationer fra skoledagen og livet i dagtilbuddet.
    I får mere information i løbet af foråret 2019.

Klik på billedet til højre for at se præsentationsvideo om AULA.​​​​​​​

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal logge ind med Uni-Login, kan du se en vejledning på dette link (klik på pil):
    Lau Hedegaard den 02-12-2018
    Kære forældre
    Som I formodentlig oplevede gennem jeres børn i den forgangne uge, havde vi anderledes uge. Vi havde fokus på “problemorienteret undervisning”. Vi oplevede en skole, der summede af energi og glade børn. I de kommende uger vil vi evaluere forløbet, så vi kan lære, hvordan teori og praksis kan spille sammen, når vi fremtidssikrer undervisningen og SFO-tiden.
    Venlig hilsen uge 48-udvalget.
    Anette Sundquist Lund den 28-06-2017
    Forældremøder - Temaer på fællesdelen
    -
    Alle klassetrin holder klassetrinsmøder efter nedenstående model. Spormøderne i indskolingen  erstattes altså med klassetrinsmøder.
    - For nogle klasser er der på forhånd planlagt mindst 2 møder. For andre er det en mulighed. Der er altså fortsat mulighed for et socialt arrangement eller andet.
    - Det er lærerne/pædagogerne, der står for dagsorden, indledning, præsentation af nye ansatte m.m.
    Læs mere på vedhæftede fil

Vinderne præsenteres ved Pre-Toolcamp 2019

Mellemtrinnets juleshow

Lucia