• Nyager Skole

Lau Hedegaard den 05-01-2015
    Nytårsforsæt
    Godt nytår.
    Skolebestyrelsen har fået trykt en flot plakat med de forventninger, der er til
    forældre - personale og elever i forhold til at sikre den bedst mulige skolegang for den enkelte elev.
    Læs vedhæftede og se plakaten rundt på skolen.
    Hvis du har plads til et ekstra nytårsforsæt, så læs om forventningerne og lev op til dem. Umiddelbart er det helt almindelige skoletanker, men hvis alle gjorde, hvad der står her, så ville det få større betydning for den enkelte skoleelev end skolereformen har. (OG skolerformen rummer mange gode udviklingstiltag)
    Skolebestyrelsen og skolens ledelse
    Nieller Mandrup den 15-11-2012
    Vi har nu fået vores egen APP til Nyager Skoles mobilIntra.
    Gå ind på Google Play eller App Store og søg på "nyager skole"

MobilIntra er en mulighed for, at du kan tilgå PersonaleIntra, ElevIntra og ForældreIntra på din skole via en mobiltelefon.

MobilIntra giver dig adgang til de funktioner, du mest har brug for, når du er på farten og ikke lige er i nærheden af din computer.

MobilIntra er optimeret til visning på IPhone og Android telefoner med en forholdsvis stor, trykfølsom skærm. MobilIntra virker bedst, hvis mobilens browser understøtter javascript, og skærmen har mindst 200 pixels i bredden.

Se hvordan du bruger MobilIntra her
  • 02-02-2015
    Kirkebesøg - Islev Kirke · 2K
  • 05-02-2015