• Nyager Skole

Pre-Toolcamp 2019

Lau Hedegaard den 02-12-2018
    Kære forældre
    Som I formodentlig oplevede gennem jeres børn i den forgangne uge, havde vi anderledes uge. Vi havde fokus på “problemorienteret undervisning”. Vi oplevede en skole, der summede af energi og glade børn. I de kommende uger vil vi evaluere forløbet, så vi kan lære, hvordan teori og praksis kan spille sammen, når vi fremtidssikrer undervisningen og SFO-tiden.
    Venlig hilsen uge 48-udvalget.
    Anette Sundquist Lund den 28-06-2017
    Forældremøder - Temaer på fællesdelen
    -
    Alle klassetrin holder klassetrinsmøder efter nedenstående model. Spormøderne i indskolingen  erstattes altså med klassetrinsmøder.
    - For nogle klasser er der på forhånd planlagt mindst 2 møder. For andre er det en mulighed. Der er altså fortsat mulighed for et socialt arrangement eller andet.
    - Det er lærerne/pædagogerne, der står for dagsorden, indledning, præsentation af nye ansatte m.m.
    Læs mere på vedhæftede fil

Vinderne præsenteres ved Pre-Toolcamp 2019

Mellemtrinnets juleshow

Lucia