• Nyager Skole
  • Ejbyvej 100, 2610 Rødovre

Opslagstavlen

Kære forældre
    Som I formodentlig oplevede gennem jeres børn i den forgangne uge, havde vi anderledes uge. Vi havde fokus på “problemorienteret undervisning”. Vi oplevede en skole, der summede af energi og glade børn. I de kommende uger vil vi evaluere forløbet, så vi kan lære, hvordan teori og praksis kan spille sammen, når vi fremtidssikrer undervisningen og SFO-tiden.
    Venlig hilsen uge 48-udvalget.
    Lau Hedegaard den 02-12-2018
    Pjece:
    Teknologi og innovation i Rødovres skoler
    - Hvad betyder det for dit barn?

I får her den her digitalt.
    Hver familie får et trykt eksemplar med hjem. Vi har fået et antal, så yngste barn i hver familie får et med hjem i tasken. Dette vil ske i løbet af næste uge.
    smiley
    Lau Hedegaard den 24-08-2018
    Forældremøder - Temaer på fællesdelen
    -
    Alle klassetrin holder klassetrinsmøder efter nedenstående model. Spormøderne i indskolingen  erstattes altså med klassetrinsmøder.
    - For nogle klasser er der på forhånd planlagt mindst 2 møder. For andre er det en mulighed. Der er altså fortsat mulighed for et socialt arrangement eller andet.
    - Det er lærerne/pædagogerne, der står for dagsorden, indledning, præsentation af nye ansatte m.m.
    Læs mere på vedhæftede fil

Anette Sundquist Lund den 28-06-2017